HUP Zagreb

 

Dana 14.09.2017.  godine održana je radionica na temu upravljanja izostancima radnika iz radnog procesa pod nazivom “Koliko Vaših radnika danas nije poslu ? (i koliko Vas to košta?)” u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Instituta za upravljanje apsentizmom iz Zagreba.

Interaktivno predavanje je pratilo više od 80 polaznika radionice koji su brojnim pitanjima i komentarima pokazali da im je upravljanje apsentizmom vrla zanimljiva i još uvijek relativno nepoznata disciplina s područja upravljanja ljudskim potencijalima. U prilog tomu govori i podatak da su gotovo svi prisutni, putem posebnog upitnika zatražili da im se dostavi alat za samodijagnostiku stanja apsentizma u organizaciji uz mogućnost besplatnih konzutacija sa stručnjacima iz Instituta prilikom interpetacije rezultata analize.

Radionicu su vodili gđa Sandra Ćupurdija, predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom i Damir Kovačević, dopredsjednik Instituta za upravljanje apsentizmom.

Dinamici predavanja osobit doprinos su dali predstavnici visokog managementa Uljanik grupe iz Pule, koji su u sklopu radionice prezentirali rezultate implementacije modela upravljanja apsentizmom  u Uljaniku za period 2012. – 2017..

Institut za upravljanje apsentizmom ovim putem se zahvaljuje svim polaznicima na aktivnom sudjelovanju na radionici kao i na njihovim brojnim pitanjima i komentarima.

U ime Instituta, posebno se zahvaljujemo gđi. Nataši Novaković iz Hrvatske udruge poslodavaca koja je uložila puno energije i truda u organizaciju radionice te g. Aleksandru Kajtezu, pomoćniku predsjednika Uprave brodogradlišta Uljanik iz Pule i predstavnicima visokog managementa g. Borisu Dvoršaku i g. Goranu Pikotu na objektivnom i nadasve zanimljivom prikazu rezultata provedbe modela upravljanja apsentizmom u Uljanik grupi.

Sandra Ćupurdija, MBA,

Predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom

 

 

Materijale s radionice u .pdf formatu možete pronaći ovdje:

Prezentacija – Radionica HUP

Samodijagnostika apsentizma u organizaciji

 

 

Zbog velikog interesa članova HUP-a izvan Zagreba , objavljujemo datume radionica u regionalnim centrima:

Split – 27. rujna 2017. u 11h

Varaždin – 04. listopada u 13h

Rijeka – 05. listopada u 11h

Osijek – 11. listopada 2017. u 11h