Beograd, 10.05.2018.

U organizaciji tvrtke Adecco, u dvorani hotela Radisson u Beogradu, održana je konferencija pod nazivom “Da li znate koliko vaših zaposlenih nije bilo na poslu danas?”

Radi se o prvoj tematskoj konferenciji na temu upravljanja apsentizmom u široj regiji, a koja je okupila više od 80 HR managera i HR bussines partnera vodećih poduzeća i poslovnih organizacija iz cijele Srbije. Konferencija započela uvodnim predavanjem – radionicom koju su održali stručnjaci iz Instituta za upravljanje apsentizmom iz Zagreba Sandra Ćupurdija i Damir Kovačević. Radionica je bila prilično interaktivna a sudionici su kroz brojna pitanja i iznošenje vlastitih primjera pokazali da im je tema vrlo interesantna i aktualna. Ključna poruka same radionice bila je da samo organizacije koje imaju uveden  model upravljanja apsentizmom mogu ostati konkuretne okruženju u kojemu sve više prisutan problem nedostatka kvalitetnih radnika.

Nakon radionice održan je vrlo kvalitetan panel uz  sudjelovanje predstavnika velikih poduzeća koji su podijelili svoja iskustva o uvođenju “Benefit” platforme kao alata  za smanjenje apsentizma i fluktuacije te stvaranju pozitivne organizacijske kulture. Djelić pozitivne atmosfere koja je vladala na konferenciji možete vidjeti u našoj fotogaleriji…

Prezentaciju s konferencije možete pronaći ovdje: Konferencija Adecco Beograd